Šo sestdien, 12. janvārī no 10.00-16.00 Kalnciema kvartālā notiks zemnieku un amatnieku tirdziņš un nodarbes bērniem

DGR_2471

Tirdziņa gardumu sadaļā atradīsiet svaigas pesto mērces, vīriešu zaptes, sīpolu marmelādi, Abavas vīnus, Mājas saldējuma dievīgo lauku putukrējuma torti, veselīgos Biograph augļu kubus,  cietos kazas sierus no Rucavas, kūpinājumus no Pūku priedītēm, Sidrabjēra jēra gaļas pastētes un desiņas, Bujums mājas pelmeņus, dzērvenes, smiltsērkšķus, dažādas zāļu tējas veselībai, ozollapās cepta maizi, svaigas lauku olas un sviestu, biezpienu. Plašā izvēlē arī dažādi adījumi, cepures un interesantas rotas. Janvāris ir arī laiks, kad varat aktīvi izmantot tirgus burvību un sarunāt savu īpašo cenu.

Pagalmā kūpēs karstvīns un siltas pusdienas piedāvās iecienītais pavāra Riharda Frīdenberga Kalniņa uzņēmums Eco Catering.

Galerijā vēl līdz 14. janvārim apskatāma jauno gleznotāju darbu izstāde „Divtūkstoš divpadsmitais”.

Pēc skatītāju vēlēšanās 19. janvārī 11.00 notiks papildizrāde „Kā saule gadījās”.

Režisores Ingas Tropas jaunajā izrādē aktieri Lauma Balode un Kaspars Aniņš ar bērnu līdzdalību atklāj brīnumus par zemes, saules, mēness, zvaigžņu, ūdens un cilvēka izcelšanos, izmantojot latviešu tautas teikas, virtuves rīkus un pārtikas produktus. Gūtos iespaidus bērniem ir iespēja atveidot un izgaršot no kopīgi pagatavotās piparkūku mīklas. No 3 gadu vecuma. Biļetes iegādājamas Biļešu Paradīzes kasēs un pie ieejas.

Nākamais tirdziņš – 26. janvārī 10.00-16.00.

Sekojiet Kalnciema kvartāla programmai: http://www.kalnciemaiela.lv, facebook.com/kalnciemaiela, twitter.com/kalnciemaiela.

Komentēt

Komentēt

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Mainīt )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Mainīt )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Mainīt )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Mainīt )

Connecting to %s

%d bloggers like this: